Over ons

Ik ben Nanda Veenbergen, accountant voor ondernemers & stichtingen en mede-oprichter van Yumell.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als professional op het gebied van accountancy.

Door het vervullen van functies als assistent-accountant, relatiebeheerder, accountant en partner bij diverse accountantsorganisaties heb ik een grote expertise kunnen opbouwen betreffende het midden- en kleinbedrijf en organisaties zonder winstoogmerk, waaronder fondsenwervende instellingen. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op de ontwikkeling van management rapportages voor het MKB en stichtingen.

Doortastendheid, helderheid, structuur maar ook compassie en humor typeren mijn werkwijze.

Mijn motivatie om Yumell op te richten is de overtuiging dat accountants in de positie zijn om ondernemers en stichtingen echt vooruit te helpen, maar dat vaak niet doen.

Nog te vaak hoor ik dat klanten een duidelijk en kernachtig overzicht met relevante sturingsinformatie missen.

Meestal is alle informatie om overzicht te krijgen en vooruit te kunnen kijken al beschikbaar, maar wordt deze niet efficiënt ontsloten.

 

nanda@yumell.nl

10web
5web

Ik ben Tessa Meijer, assistent-accountant voor het MKB en stichtingen en mede-oprichter van Yumell.

Al ruim 10 jaar verzorg ik financiële administraties voor een diversiteit aan cliënten en adviseer ik hen over de praktische inrichting hiervan.

Mijn werktempo, accuratesse en klantgerichtheid zijn mijn kracht. Complexe zaken uitzoeken en begrijpelijk maken voor mijn cliënt, daar krijg ik energie van.

Ik werk gestructureerd en planmatig en maak graag deel uit van een enthousiast team, waarin ruimte is voor persoonlijke groei en waar we gebruik maken van elkaars expertise.

Elke cliënt die meer wil begrijpen van de ontwikkelingen binnen zijn onderneming, help ik graag om beter inzicht te krijgen.

tessa@yumell.nl

Share on linkedin

© 2020 Alle rechten voorbehouden