Administratie

Een ondernemer of bestuurder heeft vaak een duidelijke visie op de toekomst van zijn of haar organisatie en een strategie om daar te komen. Echter, geregeld wordt de uitvoering hiervan bemoeilijkt door een beperkt financieel inzicht, simpelweg omdat de financiële administratie onvoldoende mogelijkheden biedt of niet optimaal is ingericht. 

Dit leidt vaak tot onnodig handmatig werk, work-arounds en extra werkzaamheden door uw accountant voor de jaarrekening. Yumell kan de zorg voor de administratie geheel uit handen nemen, waarbij wij gebruik maken van een sterk geautomatiseerde omgeving.

Met een paar muisklikken heeft u beveiligde toegang tot uw administratie, zodat u op ieder moment actueel inzicht heeft in de stand van zaken. U heeft ook altijd de mogelijkheid om zelf (een deel van) de administratie te verwerken. Wij begeleiden u zorgvuldig en bespreken bijzonderheden in de administratie direct met u.

Daarnaast kunnen wij voor u een ‘health check’ op uw administratie uitvoeren om u te adviseren of deze efficiënter, effectiever en/of goedkoper kan.  Onze ervaring leert dat met relatief eenvoudige aanpassingen vaak een substantiële efficiëntie- en/of kwaliteitsverbetering kan worden gerealiseerd.

Share on linkedin

© 2020 Alle rechten voorbehouden